VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: mjeku

Këndi i humorit: Një tetëdhjetë vjeçar shkon te mjeku për t’iu nënshtruar kontrollit të zakonshëm vjetor

By | October 17, 2019

Këndi i humorit: Një grua shkon te mjeku dhe i thotë

By | August 21, 2019

Këndi i humorit: Një bionde merr vesh nga gjinekologu se është shtatzënë me binjakë dhe shpërthen në lot

By | July 21, 2019

Këndi i humorit: Një grua shkon tek mjeku dhe thotë se kurrë nuk ndihet e kënaqur nga burrat

By | July 2, 2019

Gënjeshtrat që nuk duhet t’ia thuash kurrë mjekut

By | May 25, 2019

Këndi i humorit: Një bujk shkon tek mjeku i tij për vizitë

By | May 18, 2019

Këndi i humorit: Një mjeku në shtëpi i shperthen tubi i ujit

By | March 2, 2019

Këndi i humorit: Një grua tejet e moshuar shkon te mjeku

By | November 23, 2018

Pse duhet të shkojmë tek i njëjti mjek. Studimi befasues

By | July 4, 2018

Si të veproni nëse kafshoheni nga gjarpri

By | June 5, 2018

Këndi i humorit: – Xhaxha, je shumë sëmurë, edhe pak ditë jetë të kanë mbetur

By | May 4, 2018

Këndi i humorit: Një grua shtatzënë dhe gati për të lindur shkon në spital

By | January 30, 2018

Këndi i humorit: Një mama është shumë e shqetësuar, i biri ka ngrënë një euro

By | January 26, 2018

Flet mjeku që tentoi t’i shpëtoi jetën Ivanoviqit, tregon plagën vdekjeprurëse

By | January 16, 2018

Këndi i humorit: Një grua shtatzënë është gati për të lindur dhe shkon në spital

By | July 19, 2017

Këndi i humorit: Një i metë nga trutë kishte hypur në një nga pemët e spitalit

By | July 4, 2017

Këndi i humorit: Një mjeku në shtëpi i plasi tubi i ujit

By | December 14, 2016

Këndi i humorit: Një plak shkon për t’u vizituar tek mjeku

By | October 16, 2016