VOAL

VOAL

Tag Archive: Oliver Ivanoviçi

Boris Tadiq për Danas: Pas vrasjes së Gjinxhiqit dhe Oliverit, “ndjekësit” e Sheshelit synojnë Rada Trajkoviqin, Vuçiq një ndjekës i ideologjisë së Sheshelit

December 21, 2022
  • 1
  • 2
Send this to a friend