VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gian Antonio Stella

DI MAIO, MINISTRIA E JASHTME DHE GAFAT PËR T’U HARRUAR – Nga GIAN ANTONIO STELLA – E përktheu Eugjen Merlika

By | September 11, 2019

HEROI McCAIN DHE “VIETNAMI VETIAK” I PRESIDENTIT – Nga Gian Antonio Stella, Corriere della Sera – E pёrktheu nga italishtja Eugjen Merlika

By | August 29, 2018