VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gjirokastra

Cila është mosha e duhur kur duhet të fillojë kujdesi për zemrën

By | January 10, 2019

QYTETI I PJERRËT SHQIPTAR, I TËRI HISTORI, NË RRËNIM

By | July 7, 2018

Po tkurret frikshëm popullsia, ja dy qytetet me numrin më të lartë të vdekjeve në Shqipëri

By | February 23, 2018

New “bypass” road project seriously threatens to damage the Historic Center of Gjirokastra – UNESCO World Heritage Site URGENT

By | March 10, 2017

Emin Riza: Ministria e Kulturës merret me fjalë, por Gjirokastra po shkon drejt rrënimit, “Bypass”-i e zhbën si qytet muze

By | March 10, 2017

Moikom Zeqo: Replikë për replikën e ministres së Kulturës mbi Gjirokastrën

By | February 15, 2017

Gjirokastra, Vlora, Korça dhe Berati, janë me vlerë negative të shtesës natyrore të popullsisë

By | October 17, 2016

Unë fëmija i burgjeve Nga Beniamin Bakalli

By | October 5, 2016

Kadare: Enver Hoxha nuk ishte gjirokastrit. Gjatë luftës, i panjohur

By | January 27, 2016

Gjirokastra në UNESCO, historia që pak dihet! – Nga PËRPARIM KABO

By | July 15, 2015