VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shtesa natyrore

Zëri i Amerikës: Shqipëri, vijon “emergjenca” demografike

By | November 15, 2019

Zëri i Amerikës: Në Shqipëri emergjencë demografike, alarmante rënia e lindjeve dhe e shtimit të popullsisë

By | August 14, 2019

Banka Botërore: Nga Shqipëria do ikin 280 mijë persona deri më 2050

By | July 15, 2019

Parashikimi i zymtë i Kombeve të Bashkuara për Shqipërinë, ja ç’pritet (tabela)

By | March 12, 2019

Shqipëria po shuhet, shtesa natyrore në vitin 2018, më e ulëta nga 1923

By | March 5, 2019

Arsyet pse po tkurret popullsia e Shqipërisë, nga viti 2013 janë 5 mijë lindje më pak

By | January 2, 2019

Popullsia e Shqipërisë rritet për herë të parë që nga viti 2001

By | February 13, 2017

Gjirokastra, Vlora, Korça dhe Berati, janë me vlerë negative të shtesës natyrore të popullsisë

By | October 17, 2016