VOAL

VOAL

Tag Archive: Johanna Jutta Neumann

Esse – “Lulja e Vlorës” e Anna Kohen që nuk vyshket kurrë Nga Elida Buçpapaj

September 18, 2022

Presidenti Donald Trump me ndërmjetësinë për njohjen e Kosovës nga Izraeli shkundi Perëndimin, shqiptarët dhe serbët! Nga Elida Buçpapaj

September 20, 2020
Send this to a friend