VOAL

VOAL

Tag Archive: politikë

Çështja çame është politike dhe diplomatike, jo juridike – Nga SHABAN MURATI

July 20, 2015

AFORIZMA NGA NAPOLEON BONAPARTI (1769-1821)

July 15, 2015
Send this to a friend