VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: italo-greke

Greqia përgatitet për të kujtuar ushtarët grekë të rënë në Shqipëri, ja axhenda

By | October 26, 2019

Greqia qe ndër shtetet e para në Ballkan në të cilat triumfoi fashizmi – Nga Mr.Isuf B. Bajrami

By | September 16, 2019

Qëndrimi ndaj varrezave të ushtarëve grekë në Shqipëri, bazuar në kriteret e antropologjisë mjekoligjore dhe legjislacionit ndërkombëtar

By | May 31, 2019

Fotot e rralla – Kur britanikët ndihmonin Greqinë në tokë shqiptare gjatë luftës

By | August 19, 2018

Intervista – Xhufi: Berisha para se të miratonte marrëveshjen për detin me Greqinë, ka shfuqizuar ligjin për kufirin

By | February 2, 2018

Artan Lame: Një vendprehje në territorin grek për të rënët shqiptarë në luftën italo-greke

By | January 31, 2018

Tiranë: Ministri i Jashtëm Bushati informon deputetët për bisedimet shqiptaro-greke

By | January 29, 2018

Raporti sekret – Sa grekë dhe italianë lanë kockat gjatë luftës në Shqipëri. Ja drafti grek i zhvarrimeve

By | January 23, 2018

Konfirmohet marrëveshja, të hënën fillon zhvarrimi i ushtarëve grekë

By | January 21, 2018

Sa për kujtesë qeverisë shqiptare dhe Kuvendit të Republikës së Shqipërisë – Nga Prof. dr. Eshref Ymeri

By | December 20, 2017

Ndihma e RAF-it britanik për Greqinë dhe “stepja” e shqiptarëve përballë historisë (Foto të rralla)

By | October 9, 2017

Fotot e rralla – Grekët më 1940: Shqiptarë, bashkohuni me ne!

By | July 28, 2017

Intervista – Ibrahim Hoxha: “Si ma vranë babain për të nisur luftën italo-greke në ‘40”

By | March 7, 2017

TEKSTI I PLOTË I LIGJIT TË LUFTËS TË VITIT 1940 dhe SI I KONFISKOI GREQIA PRONAT E ÇAMËVE

By | October 28, 2016