VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: familje

Gjermani, 17.3 milionë njerëz jetojnë vetëm

By | July 20, 2019

Këndi i humorit: Një familje ishte ngusht për banesë, kishte vetëm dy dhoma

By | March 5, 2019

Këndi i humorit: Një polic kishte dërgua familjen në plazh dhe mbas një muaji merr leje edhe ky dhe bashkohet me familjen

By | February 8, 2019

HOROSKOPI JAVOR 9-15 KORRIK 2018

By | July 9, 2018

HOROSKOPI JAVOR 9-15 PRILL 2018

By | April 9, 2018

Afgani pranon kryerjen e sulmeve me thikë në Vjenë

By | March 8, 2018

HOROSKOPI E PREMTE 12 JANAR 2018

By | January 12, 2018

HOROSKOPI E DIEL 24 DHJETOR 2017

By | December 24, 2017

HOROSKOPI E MARTË 12 DHJETOR 2017

By | December 12, 2017

HOROSKOPI E DIEL 8 TETOR 2017

By | October 8, 2017

HOROSKOPI E SHTUNË 3 QERSHOR 2017

By | June 3, 2017

Vështrim – Fotografia politike e Kosovës nuk është duke ndryshuar për të mirë më dekada?! Nga Skënder MULLIQI

By | December 27, 2016

HOROSKOPI 20 MARS 2016

By | March 20, 2016

Sami Kurteshi:Dhunë është ushtruar nga pjesa e kriminalizuar e policisë së Kosovës me urdhëra politike

By | December 3, 2015

Garner dhe Affleck e marrin më seriozisht familjen se ndarjen

By | July 27, 2015