VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Napoleon Bonaparti

Çfarë mund të mësojnë Haradinaj dhe politikanët tjerë kosovarë nga Bonaparti, Robespieri e “frytet” e njohura të Revoluciont të Madh në Francë…? – Nga AGRON SHABANI

By | July 28, 2019

Excelsior (1939) – Medalja historike e Napoleon Bonapartit me emblemen e lashtë të Shqipërisë gjendet në Paris

By | April 30, 2019

Më 15 gusht 1769 lindi Napoleon Bonaparti, politikan dhe gjeneral, themelues i Perandorisë së Parë Franceze

By | August 15, 2018

Testamenti i Napoleon Bonapartit – Trupi i Napoleonit dëshmon vrasjen e tij

By | May 5, 2017

5 maj 1821 – Kur vdiste Napoleon Bonaparti

By | May 5, 2017

Bettina Brentano, muza e Bethovenit dhe shoqëruesja e Gëtes që turbulloi Napoleonin

By | April 19, 2017

Letra e 16 Gushtit 1797 : Shqiptarët, komb trim sipas Napoleon Bonapartit – Nga Aurenc Bebja, Francë – 16 Tetor 2016

By | October 16, 2016

AFORIZMA NGA NAPOLEON BONAPARTI (1769-1821)

By | July 15, 2015

NË WATERLOO ENDE LUFTOHET – EVOKOHET 200 VJETORI I BETEJËS

By | June 16, 2015