VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: SKËNDER MULLIQI

Mjaftë me duartrokitje?! – Nga Skënder MULLIQI

By | June 19, 2019

Diktatorët e rinj, me logjikë të neofashizmit të vjetër?! – Nga Skënder MULLIQI

By | June 12, 2019

Politika në Kosovë i ka bërë të palumtur me mijëra njerëz – Nga Skënder MULLIQI

By | June 8, 2019

Ata që po i ngrehin frenat duke na kthyer mbrapa, mbajnë përgjegjësi historike – Nga Skënder MULLIQI

By | May 27, 2019

A ekziston frika për një të ardhme tragjike të shqiptarëve? – Nga Skënder MULLIQI

By | May 23, 2019

Zonja Flora Brovina e ke dhi punën me ka krejt?! – Nga Skënder MULLIQI

By | May 18, 2019

Shqiptarët po i lënë fëmijët e tyre të mbytur në mut…!! – Nga Skënder MULLIQI

By | April 9, 2019

Cenimi i dinjitetit dhe mungesa e lumturisë njerëzore – Nga Skënder MULLIQI

By | April 5, 2019

Kur nuk funksionon mirë truri, nuk ruhen vlerat njerëzore e kombëtare …!! – Nga Skënder MULLIQI

By | March 28, 2019

Nepotizmi dhe Klientelizmi si deformime të rënda shoqërore – Nga Skënder MULLIQI

By | March 15, 2019

Sulltanët kanë mbetur lakuriq?! – Nga Skënder MULLIQI

By | March 5, 2019

Faktorizimit të popullit i ka ardhur koha!! – Nga Skënder MULLIQI

By | February 8, 2019

Baton Haxhiu e dëshiron zhbërjen e dy shteteve shqiptare?! – Nga Skënder MULLIQI

By | January 11, 2019

A u mashtruam edhe në vitin 2018?! – Nga Skënder MULLIQI

By | January 1, 2019

Dëshirat, pafytyrësia , diktatura… – Nga Skënder MULLIQI

By | October 13, 2018

U torturua në kazamatet serbe dhe nuk hapi gojë atdhetari Xheladin Tahir Latifaj nga Prilepi i Deçanit – Nga Skënder MULLIQI

By | September 22, 2018

Albin Gashi, talent i futbollit i cili po ngjitet në majat e futbollit evropian – Nga Skënder MULLIQI

By | September 7, 2018

Disa fjalë për një libër me vlerë – Recension nga Skënder Mulliqi, gazetar, publicist e analist politik

By | September 1, 2018

Diversionet politike?! – Nga Skënder MULLIQI

By | August 18, 2018

Territoret shqiptare u tkurren në bazë të gjenocidit serb – Nga Skënder MULLIQI

By | August 3, 2018

Nëse realizohet skenari për ndarje të Kosovës, po bëhemi vet pjesë e krimit mbi njeriun tonë – Nga Skënder MULLIQI

By | July 20, 2018

Kosova është bërë vend i pazareve të pista?! – Nga Skënder MULLIQI

By | July 7, 2018

Një popull i cili nuk ka fuqi dhe deshirë të ringritet, nuk ka as të ardhme … Nga Skënder MULLIQI

By | June 30, 2018

Botërori në futboll , jeta politike dhe Kosova – Nga Skënder MULLIQI

By | June 25, 2018