VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Faik Konica

Konica më 1906: Shqipëria ka njerëz të mëdhenj, sa ka preshë dhe lakra

By | March 11, 2016

Intervista – Si iu përgjigjej Konica pyetjeve për Ismail Qemalin dhe Esat Toptanin

By | February 4, 2016

Fotohistori – Kur Fan Noli dhe Faik Konica mbetën pa asnjë kacidhe në Vjenë

By | January 27, 2016

Sfondi historik i konfliktit italo-grek – Nga FAIK KONICA*

By | January 2, 2016

Aforizma nga Faik Konica (1875-1942)

By | December 29, 2015

Intervista – Gjovalin Shkurtaj: Shqipja standarde dhe marrëdhëniet me dialektet (pj.II)

By | December 21, 2015

Çipi i palaçove – Prozë nga FAIK KONICA

By | November 26, 2015

I Urti i Malit – Tregim nga FAIK KONICA

By | November 2, 2015

Shkrirja e dialekteve të shqipes – Nga FAIK KONICA*

By | October 18, 2015

Faik Konica, ky homo albanicus… socialist! – Nga MOIKOM ZEQO

By | September 29, 2015

SHQIPËRIA E POSHTME APO EPIRI – DHE GREKËT – Nga FAIK KONICA

By | August 31, 2015

Universi aristokratik i Faik Konicës për gjuhën shqipe – Nga Prof. Dr. AGRON FICO

By | August 19, 2015

DOSJA HETIMORE NDAJ FAIK KONICES – Nga AGRON ALIBALI

By | July 23, 2015

Mustafa Kruja: Italjanët s’e vranë Gurakuqin, por spekuluen mbi gjakun e tij

By | July 23, 2015