VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ilir Ikonomi

I NDERSHËM ME VETEN, REALIST NË PASQYRIMIN E REALITETIT – Nga Thanas L. Gjika

By | May 7, 2020

NJË GAZETAR PARA KOBURES SË QEVERISË – Nga ILIR IKONOMI*

By | August 29, 2018

Intervista – Ilir Ikonomi: Zbulimet në Arkivin e Shtetit do të sjellin ca tronditje

By | November 18, 2017

Një Esat Pashë Toptan ndryshe?… – Nga Jusuf Buxhovi

By | October 30, 2017

FOTOT – Nga treni me kuaj, te ura dhe karuseli, ja tre shpikjet shqiptare

By | August 15, 2017

Aleksandër Moisiu me nënën e tij Amalia De Rada – Nga Ilir Ikonomi

By | August 7, 2017

RRETH LIBRIT “ESAT PASHË TOPTANI (NJERIU, LUFTA, PUSHTETI)” TË ILIR IKONOMIT – Nga ASLLAN BUSHATI

By | July 22, 2017

Pse Esat Pasha nuk pranonte ta quanin komandant të Shkodrës Nga Ilir Ikonomi

By | January 7, 2017

FOTO ANTOLOGJIKE – PESË VAJZA SHQIPTARE MË 1920

By | November 19, 2016

Historia e një fotoje të Nolit 58 vjeçar në Boston

By | March 25, 2016

Rrapi te Ura e Tabakëve në foto (1900)

By | March 20, 2016

Fotohistori – Kur Fan Noli dhe Faik Konica mbetën pa asnjë kacidhe në Vjenë

By | January 27, 2016

GAZETA E VJENËS NEUE FREIE PRESSE 104 VJET MË PARË PËR ISA BOLETININ:TURQIT DËSHTUAN PËR TË DOBËSUAR FUQINË E TIJ – MJAFTONTE NJË SHENJË E TIJ QË SHQIPTARËT TË RRËMBENIN ARMËT

By | June 20, 2015