VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: RAMIZ LUSHAJ

Mos hapja e doganave në Qafë Morinë e Qafë Prushi ngjan si “Perde e Hekurt”, sjell krizë mbi krizë për Tropojën e Hasin – Nga Ramiz LUSHAJ

By | June 3, 2020

Serbia me “hapjen ballkanike të kufijve” po shfaq gjeostrategjinë e projektit të “Jugosllavisë së Re” – Nga Ramiz LUSHAJ

By | May 13, 2020

FAKTOLOGJIA DHE KOHËHAPËSIRA E PËRJETIMIT SI AKT SHKRIMOR – Nga Dukagjin HATA

By | May 6, 2020

TRE HUMANISTË TË KOHËS SË SOTME – Nga RAMIZ LUSHAJ

By | May 5, 2020

Vëllezërit Shoshi nga Zvicra ndihmojnë Skivjanin, fshatin e tyre, në kohë pandemie

By | April 24, 2020

ELIDA BUÇPAPAJ – VETËVETJA NË POEZI E NË PËRJETËSI – Nga RAMIZ LUSHAJ

By | April 20, 2020

SABIT BYTYÇI NË AMERIKË, DËRGON VAJ PËR RRETH 1 MIJË FAMILJE, NË TROPOJË – Nga Ramiz LUSHAJ

By | April 16, 2020

SA SHUMË ATDHE LE TEK EMNI YT NDREU – Poezi nga RAMIZ LUSHAJ

By | April 4, 2020

ANDRRA E MADHE ALPINE BREGDRINASE – Nga RAMIZ LUSHAJ

By | January 28, 2020

U NDA NGA JETA GAZETARI RIZA HOXHA – Nga RAMIZ LUSHAJ

By | October 15, 2019

GENCI NIMANBEGU, NËNKRYETAR I KUVENDIT NË MALIN E ZI, NDEROHET ME ÇMIMIN E MADH “DARDANIA” – Nga Ramiz LUSHAJ

By | August 5, 2019

FLAMUR KENA, KUR KA ASDRENA… – Poezi nga RAMIZ LUSHAJ

By | July 28, 2019

NURIE MEHAJ, E PARA DHE E VETMJA SHOFERE SHQIPTARE NË BOTË QË DREJTON NJË MAUNE 40 TONËSHE – Nga Ramiz LUSHAJ

By | July 24, 2019

MOS FOLNI SI NË DASËM, KUR RAMUSH HARADINAJ PO SHKON NË HAGË – Nga Ramiz LUSHAJ

By | July 21, 2019

A KA NEVOJË SHQIPËRIA PËR KAQ SHUMË DËSHMORË TË POLICISË?! – Nga Ramiz LUSHAJ

By | May 15, 2019

REXHEP RAM PONARI, NJERIU QË E MBAJTI LART EMRIN DINASTOR TË PONARIT TË LEKËS – Nga Ramiz LUSHAJ

By | May 1, 2019

ELIOT ENGEL FLET SHQIPTARISHT – Studim nga RAMIZ LUSHAJ

By | April 8, 2019

Rudina Hajdari në Ditëlindjen e Azem Hajdarit dhe…?! – Nga Ramiz LUSHAJ

By | March 13, 2019

Çka na duhen këto kumbari shqiptare me Serbinë?! – Nga Ramiz LUSHAJ

By | December 18, 2018

Hajde Azem, zbrit nga Shtatoret… (Klithmë poeme pa mbarim) nga Ramiz Lushaj

By | December 8, 2018

100 VALBONA NË VALBONË – Nga RAMIZ LUSHAJ

By | December 7, 2018

Vitet më kanë fut në rreth… – Cikël poetik nga RAMIZ LUSHAJ

By | November 12, 2018