VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Luigj Gurakuqi

L’Echo de Paris (1913)- Intervista ekskluzive me Isa Boletinin ne Londer, perfaqesuesin e Kosoves dhe delegatin e qeverise se Vlores

By | March 27, 2020

Episode të jetës së Luigj Gurakuqit- LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | November 19, 2019

Luigj Gurakuqi për Neues Wiener Tagblatt (18 nëntor 1912) : “Shqiptarët do ta fitojnë pavarësinë ose do të vdesin duke luftuar për të.”

By | November 18, 2019

BISEDIMET E KSHILLIT KOMBTAR – LEGJISLATURA E PARË – Mbledhja e 57 – Nga MUSTAFA KRUJA

By | July 22, 2019

BISEDIMET E KSHILLIT KOMBTAR – LEGJISLATURA E PARË – Mbledhja e 57-të – Nga MUSTAFA KRUJA

By | July 18, 2019

Bazat e bashkëpunimit ndërmjet Shqiptarëve Muhamedanë e të Krishtenë – Nga Luigj GURAKUQI*

By | March 23, 2019

HISTORIA PO FLET HAPTAS – Nga Fritz RADOVANI

By | March 2, 2019

Më 19 shkurt 1879 lindi Luigj Gurakuqi, hero i kombit shqiptar, poet, arsimtar, tekstolog, gjuhëtar, diplomat, deputet

By | February 19, 2019

SI I MBETI N’FYT KOCI I SKENDERBEGUT – Nga Fritz RADOVANI

By | January 15, 2019

MRIZI I ZANAVET – XIII. PENG NDERIMI. – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 16, 2018

Firmëtari i Pavarësisë : Shkëlqimi, rënia dhe shkatërrimi i shtëpisë së Luigj Gurakuqit

By | November 30, 2018

GRUPI “ORA E MALEVE” DHE DEMOKRACIA – Nga Fritz RADOVANI: Pjesa II

By | November 26, 2018

JA PSE SHEMBET LAVDIA E ATDHEUT – Përgatiti Fritz RADOVANI: Pjesa I

By | November 24, 2018

“Unë besoj tek liria dhe shteti i së drejtës”…

By | August 11, 2018

7 LETERKEMBIME SOTIR GJIKA – LUIGJ GURAKUQI 16 dhjetor 1920 – 19 prill 1921

By | July 19, 2018

Tranzicioni i gjatë shqiptar – REAL – POLITIKA DHE KOMBI – Nga EUGJEN MERLIKA

By | July 15, 2018

Letërkëmbime Sotir Gjika – Luigj Gurakuqi (tetor 1920)

By | June 30, 2018

Letërkëmbime Sotir Gjika – Luigj Gurakuqi shtator-tetor 1920

By | June 26, 2018

Letërkëmbime Sotir Gjika-Luigj Gurakuqi

By | June 14, 2018

DRAGOBIA E DRAGONIT – Nga Fritz RADOVANI

By | March 28, 2018