VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Mustafa Merlika-Kruja

Amerikanizmi asht modernizmi i sotshëm – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | January 14, 2020

Këtu në Amerikë përnjimênd na qênka nji botë tjetër e nji jetë tjetër! LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | January 9, 2020

Nji farë ipeshkvit Bonalda qi po paska intrigue kundra Turkís – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | January 5, 2020

Përmbi organizimin e veprimtarinë spijunore të Tyrqisë së vjetër – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | December 29, 2019

Shkuesia e martesës së Mbretit Zog me Geraldine Apponyi – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | December 23, 2019

Kúr Serbt në luftë I botnore hiken neper Shqipní – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | December 16, 2019

Turqit pse i kanë lejuar shkollat greke? – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | December 11, 2019

Për Shqiptarët e komprometuem me dý regjimet nën pushtimet italjan e gjerman – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | December 6, 2019

Mërgimi politik – grupi i quejtun Bashkimi Komtar – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | November 30, 2019

Mërgata politike shqiptare në prag të pushtimit italian – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | November 24, 2019

Episode të jetës së Luigj Gurakuqit- LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | November 19, 2019

Eshref Frasheri si krijoi pasoja aq të randa per kohen e ardhshme? – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | November 15, 2019

KONGRES’ I LUSHNJES. Kapitulli mâ i vështiri i kujtimeve të mija! – LETËRKËMBIM – MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | November 10, 2019

Për rolin e Bumçit në Konferencën e Paqes në Paris – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | November 6, 2019

Rreth Kongresit të Durrësit – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | November 4, 2019

Mustafa Kruja rrëfen për fëmijërinë dhe rininë e tij – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | October 31, 2019

Kush ishin shpirti i Kongresit të Lushnjës? – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | October 28, 2019

Mbi Esat Pashën, Toptanët, Bajram Currin e tjerë – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | October 25, 2019

Dallimi midis ‘otoman’ e ‘turk’ – LETËRKËMBIM – MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | October 21, 2019

Si e mori Italia vendimin për pushtimin e Shqipërisë – LETËRKËMBIM – MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | October 18, 2019

Mbi invidualitetet e kombeve ballkanike -LETËRKËMBIM – MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | October 14, 2019

Cili ishte plani i monarkisë austro-hungare për Shqipininë – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | October 10, 2019

E majta dhe e djathta e Ballit Kombëtar – LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | October 8, 2019

Pse Shqipëria nuk pranohej në OKB: LETËRKËMBIM MUSTAFA MERLIKA KRUJA – ATË PAULIN MARGJOKAJ

By | October 2, 2019