VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Lufta e Parë

100-VJETORI I KONFERENCËS SË PAQËS – Wilsoni, Noli, Fishta dhe gjëndja aktuale politike në Shqipëri – Nga Frank Shkreli

By | June 28, 2019

Traktati i Versajës po e përndjek ende botën tonë

By | February 13, 2019

“Ju jeni zonja Macron”, e moshuara ngatërron Angela Merkelin me Brigitten (video)

By | November 12, 2018

Analiza e vitit 1903: “Shqipëtarët prap do t’humbasin, se jemi komb i ftoht…”

By | May 28, 2018

“E ngre zërin në favor të shqiptarëve, pasardhësve të drejtpërdrejtë të Pellazgëve dhe paraardhësve të kombeve evropiane” – Letra prekëse e Sam Levy–t (5 Korrik 1915)

By | May 24, 2018

Emrat e 8414 shqiptarëve që luftuan në ushtrinë amerikane gjatë Luftës së Parë dhe të Dytë Botërore

By | January 11, 2018

Shqipëria u njoh si shtet i pavarur më 22 janar 1913

By | January 22, 2017

Lufta e Tretë – Nga ROGER COHEN, New York Times

By | November 27, 2015