VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gjergj Fishta

Çfarë i rrëfyen profesorit francez Faik Konica në Durrës, Gjergj Fishta në Shkodër dhe Esat Pashë Toptani në Reth, në tetor të 1913?

By | October 30, 2019

AT GJERGJ FISHTA, ARKITEKTI I MARRËDHËNIEVE DIPLOMATIKE MIDIS SHQIPËRISË DHE SHTETEVE TË BASHKUARA – Nga Frank Shkreli

By | October 23, 2019

PARATHÂNE – Randsija e Folklores komtare – Nga GJERGJ FISHTA

By | October 13, 2019

PROMETHEU I PALIDHSHËM I OKSIGJENIT TË SHQIPES – Nga Ton Zmali

By | September 22, 2019

“BOLSHEVIKËT E RILINDJES” DHE AT GJERGJ FISHTA – Nga Frank Shkreli

By | July 29, 2019

Paris-Midi (1919) – Myslimanë e të krishterë të bashkuar në Shqipëri

By | April 21, 2019

Dossier/ Si u bë i mundur botimi i “Lahuta e Malcisë” dhe fjala e prof. Aleksandër Xhuvanit në varrimin e Fishtës më 31 dhjetor 1940 (fotot e rralla të ceremonisë mortore) Nga Dashnor Kaloçi,

By | December 31, 2018

Më 30 dhjetor 1940 u nda nga jeta poeti kombëtar shqiptar Gjergj Fishta

By | December 30, 2018

MRIZI I ZANAVET – XXVI. NJI LULE VJESHTET. – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 22, 2018

MRIZI I ZANAVET – XXV. MBI VORR T’AT ANTON M. ZANNONIT S.J. – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 22, 2018

MRIZI I ZANAVET – XXIV. KATAKLIZMI I RRUZULLIT. – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 21, 2018

MRIZI I ZANAVET – XXIII. GURRAVET TË JORDANIT. – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 21, 2018

MRIZI I ZANAVET – XXII. AT ANTON ZANNONIT S.J. – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 20, 2018

MRIZI I ZANAVET – XXI. I DBUEMI. – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 20, 2018

MRIZI I ZANAVET – XX. GENI. – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 19, 2018

MRIZI I ZANAVET – XIX. PER PAQË T’EUROPËS. – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 19, 2018

MRIZI I ZANAVET – XVIII. NJI MISIONARI FRANÇESKAN. – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 18, 2018

MRIZI I ZANAVET – XVII. MBI VORR T’AT ALOIS PALIQ O. F.M. – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 18, 2018

MRIZI I ZANAVET – XVI. MESHTARI I MALCIS. – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 18, 2018

MRIZI I ZANAVET – XV. GJAKSORVET. – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 17, 2018

MRIZI I ZANAVET. – XIV. BURRNIJA. – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 17, 2018

MRIZI I ZANAVET – XIII. PENG NDERIMI. – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 16, 2018

MRIZI I ZANAVET – XII. EMANCIPACIONI I KOMBIT SHQYPTAR. – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 15, 2018

MRIZI I ZANAVET – X. SURGITE, MORTUI! (ÇOHI, TË DEKUN!) – Poezi nga GJERGJ FISHTA

By | December 13, 2018