VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ruhije

Paris-soir (1938) – Motrat e mbretit Zog (Myzejeni, Ruhija dhe Maxhidja) janë në Paris në mënyrë anonime – Intervista ekskluzive me to

By | August 14, 2018

“Washington Times”: Kush ishte ministri shqiptar që nervozohej nga paparacët në SHBA (Fotot)

By | August 20, 2017

Foto histori: Si i bindnin gratë të hiqnin ferexhetë tri motrat e Mbretit Zog

By | January 27, 2017