VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Visar Zhiti

ZËRI SHPOTITËS I METAMORFOZËS SUNDUESE – Esé nga VISAR ZHITI

By | August 10, 2019

Çmimi letrar Dega e Ullirit i jepet Visar Zhitit për librin me poezi “Të rritesh nga dashuria”, me vizatime të Atjon Zhitit dhe esé të Eda Zhitit

By | July 29, 2019

Kujtesa e “Bllokut”, që ruhej me ushtarë dhe përballë saj kujtesa e “Spaçit”, që ruhej me ushtarë dhe me tela me gjemba – Nga VISAR ZHITI

By | July 25, 2019

VILSONI DHE GENCI NË FERRIN E ÇARË TË VISAR ZHITIT

By | July 17, 2019

Visar Zhiti: Politika është serioze, nuk u duhet lënë politikanëve

By | June 22, 2019

Visar Zhiti: Në Poloni me Maks Velon, atje ku s’bëhet show me vuajtjen e të persekutuarve

By | June 12, 2019

FJALË PËRSHËNDETËSE NË PROMOVIMIN E LIBRIT “THINJAT E ATDHEUT” – Nga EUGJEN MERLIKA

By | June 11, 2019

LUAN MYFTIU u shua… me dritë të ylltë – Nga VISAR ZHITI

By | June 10, 2019

Ismail Kadare dhe Visar Zhiti Nga Elida Buçpapaj

By | May 30, 2019

MITRUSH KUTELI ose shkrimtari që i tejkalon vdekjet e veta duke lënë një vepër themeltare, të pavdekshme në letrat shqipe… Nga Visar Zhiti

By | May 4, 2019

Skënder Tufa, i dënuari i Qafë Barit vazhdon replikën me ish- drejtorin Edmon Caja: Çfarë ndodhi kur pushkatuat, Sokolin dhe Tomën?

By | April 25, 2019

(Video) Visar Zhiti: Nuk mund të bëjmë demokraci me njerëzit që bënë diktaturën

By | April 24, 2019

Visar Zhiti: Sulmet që na bëhen sot nga persekutorët e djeshëm, janë fantazmagori absurde dhe patologji e revanshit

By | April 23, 2019

REAGIM I GAZETËS “DIELLI” NË SHBA PËR CËNIMIN E LIRISË SË MEDIAS NË SHQIPËRI

By | April 20, 2019

PËRULEMI PARA VEPRËS DHE QENDRESËS SË VISAR ZHITIT. Nga Entela Kasi, PEN-I Shqiptar

By | April 20, 2019

PËRSE SULMOHET VISAR ZHITI? – Nga Gazmend KAPLLANI*

By | April 17, 2019

MISION: KUJTESA DHE E VËRTETA – Libri, dosja dhe djajtë – Nga Visar Zhiti

By | April 12, 2019

Jeni larg nga katarsa! – Përgjigje ‘z-injve’ S. Braho e E. Caja ndaj sulmeve kundër personaliteteve V. Zhiti e A. Tufa) – Prof. Asc. Dr. Thanas L. Gjika

By | April 11, 2019

SHQIPTARËT QË NA THËRRASIN NË RUMANI. SI NË EUROPË E AMERIKË… – Nga VISAR ZHITI

By | March 19, 2019

Kjo kartolinë e thjeshtë bën pjesë në Dosjen e dënimit tim – Nga VISAR ZHITI

By | February 23, 2019

KJO DITË E GJITHË PËR TË KUJTUAR – 9 pjesë, aq sa dhe plagët e Gjergj Elez Alisë – Poemë nga Visar ZHITI

By | January 27, 2019

KONGRESI I LUSHNJËS OSE PAVARËSIA E DYTË E SHQIPËRISË – Nga VISAR ZHITI

By | January 20, 2019