VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gjergj Kastrioti

Gjergj Kastrioti nuk ishte kryqëtar por konstruktor i Shtetit Arbëror, i cili ngadhënjeu 25 vite mbi Perandorinë Osmane – Nga AZGAN HAKLAJ

By | May 29, 2020

LIBËR ENCIKLOPEDIK ME RASTIN E 550 VJETORIT TË KALIMIT NË AMSHIM TË GJERGJ KASTRIOTIT SKËNDERBEUT – Nga Nue Oroshi

By | January 24, 2020

KUR VDIQ GJERGJ KASTRIOTI… – Nga Fritz RADOVANI

By | January 16, 2020

PËRSHKRIMI I KARAKTERIT TË GJERGJ KASTRIOTIT-SKËNDERBEUT NË DY NUMRA TË VEÇANTË TË REVISTËS ”LEKA” TË VITIT 1937 – Nga Mr.sc. Nue Oroshi

By | November 4, 2019

VITTORIO SGARBI DHE MIKELE GREÇI NGA VLORA – Nga Lutfi ALIA

By | August 21, 2019

Skënderbeut do t’i ngrihet shtatore edhe në Ulqin

By | July 29, 2019

Medalje “Gjergj Kastrioti” Unionit Artistik të Kombit Shqiptar

By | July 19, 2019

Busti i Skënderbeut vendoset në Ukrainë, fotot nga vendi që banohet prej 200 vitesh nga shqiptarët

By | July 7, 2019

O ZOT ! ATDHEUN E GJERGJIT PO E HAN DREQI! – Nga Fritz RADOVANI

By | May 17, 2019

Gjergj Kastrioti simbol i bashkimit kombëtar dhe përkatësisë evropiane – Nga GANI MEHMETAJ

By | May 6, 2019

Gjergj Kastrioti në nëntor 1443, përmes Luginës së Preshevës, filloi Veprën e Tij! – Nga SKËNDER JASHARI*

By | April 30, 2019

Trimat e mirë me shokë shumë….! – Nga AGRON SHABANI

By | March 23, 2019

Vepra e historiografit francez botuar në Paris më 1665: “Gjergj Kastrioti ose Skënderbeu, Mbret i Shqipërisë.”

By | March 5, 2019

Portreti i rrallë i Gjergj Kastriotit dhe portretet e Donikes, Hamzait, Tanush Topias dhe Moisi Golemit (Dibranit) në librin e 1596

By | February 21, 2019

SI I MBETI N’FYT KOCI I SKENDERBEGUT – Nga Fritz RADOVANI

By | January 15, 2019

U MBYLL “VITI I GJERGJ KASTRIOTIT SKENDERBEUT” – NË HESHTJE – Nga Frank Shkreli

By | January 7, 2019

MBRESA TE LARGËTA DHE TE AFËRTA PËR “SKËNDERBEUN” – Nga Skifter Këlliçi

By | December 18, 2018

FLAMURI I DINASTISË KASTRIOTI – Nga Lutfi ALIA

By | December 10, 2018

Gjigante skulptura artistike e Skënderbeut në Labinot të Elbasanit, punuar nga Fiqiri Kasa (FOTO)

By | November 30, 2018

JEHONA E SKËNDERBEUT MATANË ATLANTIKUT – Nga Naum Prifti

By | November 12, 2018

GJERGJ KASTRIOTI – SKENDERBEU SI UDHËRRËFYES I SHQIPTARËVE DHE SHËMBULL I SHKËLQYER I DIASPORËS – Nga Frank Shkreli

By | October 18, 2018

Gjergj Kastriotin- Skënderbeun në Prizren do ta vendosin shqiptarët – Nga Nue Oroshi

By | October 8, 2018

Poeti dhe politikani i njohur francez, Alphonse De Lamartine për Skënderbeun : “Ishte njëkohësisht hero dhe politikan, mbret i shqiptarëve dhe simbol i tyre”

By | October 7, 2018

KODIKËT E SHEKULLIT XV ME EMBLEMAT DHE PORTRETIN E GJERGJ KASTRIOTI SKENDERBEUT – Nga Lutfi ALIA

By | September 16, 2018