VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: parajsë

Këndi i humorit: Shkoi Nastradini në parajsë dhe po shikonte nëpër mure disa orë

By | May 13, 2020

Këndi i humorit: Në Parajsë, dy të sapoardhur flasin për fatkeqësitë e tyre të fundit

By | July 18, 2019

Si u bë Kosova ‘parajsë’ për kompanitë serbe?

By | July 9, 2018

Këndi i humorit: Një shkronjë gabim në një e-mail adresë!

By | March 1, 2018

Këndi i humorit: Sanija kishte rezervuar nje natë magjike intime per burrin e saj Bexhetin në hotel

By | October 18, 2017

Këndi i humorit: Një prift ra në një oqean dhe anija në të cilën po udhëtonte u largua pa e vënë re mungesën e tij

By | September 24, 2017

SYTË E DASHURISË SHOHIN VETËM BUKURI – Nga S. Guraziu (Koment dhe video)

By | February 27, 2017

Këndi i humorit: Shkoi Nastradini në parajsë dhe po shikonte nëpër mure disa orë

By | December 6, 2016

Këndi i humorit: Vdiq një politikan dhe vajti ne botën tjetër, i doli para engjelli e i tha:

By | October 31, 2016

Këndi i humorit: Shkoi Nastradini në parajsë

By | October 1, 2016

Lily Hope Love – Liljana Qose – luftoi deri në minutën e fundit betejën e saj me kancerin !

By | December 13, 2015

IMAGJINOJ – Poezi nga JOHN LENNON – Shqipëroi: ELIDA BUÇPAPAJ

By | July 23, 2015