VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: zonje

Refuzoi të quante “Zonjë” një burrë me mjekër dhe 2 metra të gjatë, mjeku pushohet nga puna

By | July 11, 2019

Këndi i humorit: Në restorant, një zonjë e thërret kamerierin dhe i thotë atij

By | July 10, 2019

Këndi i humorit: Një zonjë, në të pesëdhjetat e saj, kalon nga një farmaci dhe e sheh të shkruar në një shishe

By | June 19, 2019

Këndi i humorit: Një grua bionde, që kishte burrin në burg, shkon tek drejtori i burgut të ankohet

By | September 30, 2018

Këndi i humorit: Një zonje kish tre muaj që i kish vdekur burri dhe shkonte përdit te varri dhe e qante

By | February 20, 2017