VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: paratë

Këndi i humorit: Një natë një grup hajdutësh hyri në shtëpinë e Nastradinit

By | June 1, 2020

Këndi i humorit: Nastradini kishte marrë para borxh nga një mik dhe nuk po ia kthente dot në kohë

By | May 28, 2020

Këshilla e OBSH për përdorimin e parave – Vatër bakteresh dhe virusesh

By | March 10, 2020

HOROSKOPI E SHTUNË 4 JANAR 2020

By | January 4, 2020

Këndi i humorit: Një djalë vetëm 15 vjeç vjen në shtëpi me një Porsche të bukur

By | August 7, 2019

HOROSKOPI E DIEL 9 DHJETOR 2018

By | December 9, 2018

Këndi i humorit: Njëri kishte tri femra kandidate për martesë

By | November 6, 2018

Këndi i humorit: Një vjedhës vodhi një bankë, i mori të gjitha paratë dhe u bë gati të ikë

By | October 5, 2018

HOROSKOPI E HËNË 23 KORRIK 2018

By | July 23, 2018

Këndi i humorit: Natën vonë një vjedhës me maskë ndalon një burrë të veshur mirë

By | March 27, 2018

Adem Gashi dorëzoi paratë e gjetura, habiti Australinë me gjestin e tij: Për asnjë moment nuk mendova t’i mbaja

By | February 6, 2018

Këndi i humorit: Një grua po i ankohet burrit se nuk ka asnjë veshje që asaj i pëlqen

By | January 18, 2018

Majko për shitblerjen e votës: Krimi na zgjedh ne, më kanë thënë edhe mua pi kafe me filanin

By | October 13, 2017

Këndi i humorit: Një plak i vjetër napoletan, që jetonte në një fshat afër qytetit të Milanos

By | October 9, 2017

Këndi i humorit: Nastradini kishte marrë para borxh nga një mik dhe nuk po ia kthente dot në kohë

By | March 30, 2017

HOROSKOPI 20 MARS 2017

By | March 20, 2017

Këndi i humorit: Nastradini kishte 10 pare për të ngrënë drekë me to

By | March 8, 2017

Këndi i humorit: Gruaja kthehet në shtëpi më e merzitur dhe më e zhgënjyer se kurrë

By | May 14, 2016

HOROSKOPI 15 MARS 2016

By | March 15, 2016

HOROSKOPI 13 SHKURT 2016

By | February 13, 2016