VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: shtepi

Këndi i humorit: Vogëlushja po gërmon në kopsht pas shtëpisë

By | July 27, 2019

Këndi i humorit: Një hajdut hyn në një shtëpi natën

By | June 20, 2019

Këndi i humorit: Një polic ngrihet herët e pergjumësh, mbath një këpucë të zezë e një këpucë të kuqe

By | November 10, 2018

Këndi i humorit: Një djalë kalon natën duke pirë në një bar

By | October 8, 2018

Këndi i humorit: Na ishin tri femra, njera bjonde, tjetra brune dhe e treta flokëkuqe që punonin në të njëjtën zyrë

By | August 21, 2018

Këndi i humorit: Një burrë mendonte se gruaja e tij po ia dridhte

By | April 6, 2018

Këndi i humorit: Disa muaj pasi prindërit ishin divorcuar

By | April 1, 2018

Këndi i humorit: Pyet anglezi gjermanin

By | January 12, 2018

Këndi i humorit: Një bionde shkon në dyqanin e artikujve elektronikë për të blerë një televizor

By | October 6, 2017

Këndi i humorit: Burri urrente maçokun që mbante e shoqja në shtëpi

By | April 12, 2017