VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Vehbi Skënderi

Miqësia jonë me Maks Cikulin Nga Elida Buçpapaj

By | May 19, 2020

Si e njoha poetin e shquar Vehbi Skënderi… – Kujtime nga XHAHID BUSHATI

By | April 25, 2020

LETËR E VEHBI SKËNDERIT NGA PARAJSA PËR 20 SHKURTIN Poemë nga ELIDA BUÇPAPAJ

By | February 20, 2020

PËRKËDHELJET LIRIKE – Vehbi Skënderi, “BËJMË SIKUR…“ Nga Shefqet Dibrani

By | February 19, 2020

Mall Poezi nga Vehbi Skënderi

By | December 28, 2019

NË DITËVARRIMIN TËND – Poezi nga VEHBI SKËNDERI

By | November 4, 2019

TIRANA – JA SI E PËRKUFIZON KRYEQYTETIN TONË FAIK KONICA

By | August 8, 2019

Ismail Kadare dhe Visar Zhiti Nga Elida Buçpapaj

By | May 30, 2019

8 shkurt dita që ti e dashur Nëna ime na le Nga Elida Buçpapaj

By | February 7, 2019

VEHBI SKËNDERI, SHARL BODLERI I POEZISË SHQIPE – Nga SKËNDER BUÇPAPAJ

By | June 13, 2018

VIJ ATY MIDIS JUSH PËR TË KUJTUAR VEHBIUN E DASHUR NË PËRVJETORIN E SHKUARJES SË TIJ Nga ZISA CIKULI, shkrimtar, mik i ngushtë i poetit VEHBI SKËNDERI

By | June 13, 2018

Fëmijëria ime ishte efemer… Nga Elida Buçpapaj

By | May 20, 2018

I ndihem në borxh Hamit Mëzezit, Tirana i është në borxh Hamit Mëzezit! Nga Elida Buçpapaj

By | January 28, 2018

Kjo buzëqeshje e dëlirë – Poezi nga VEHBI SKËNDERI

By | July 25, 2017

MË MIRË – Poezi nga VEHBI SKËNDERI

By | July 18, 2017

DËBIMI NGA PARAJSA – Poezi nga VEHBI SKËNDERI

By | July 11, 2017

Të du Kosovë! – Poezi nga Elida Buçpapaj

By | June 30, 2017

Më 13 qershor 2011 u nda nga jeta poeti i madh Vehbi Skënderi

By | June 13, 2017

In memoriam – Ju tregoj për tim Atë, poetin Vehbi Skënderi – Ai ishte si një Shenjtor, që jetoi në kohë djajsh Nga Elida Buçpapaj

By | June 11, 2017