VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Naum Prifti

QOLET – Tregim humoristik nga ROALD DAHL – Përkthyen nga anglishtja NAUM PRIFTI dhe RAFAELA PRIFTI

By | May 4, 2020

Letër e Roald Dahl të bijës Olivia ose Vaksina kundër fruthit shpëton jetë fëmijësh Nga Rafaela Prifti

By | April 18, 2019

VATRA, FAMILJA DHE MIQTË FESTUAN DITËLINDJEN E SHKRIMTARIT NAUM PRIFTI Nga Dalip Greca

By | March 10, 2019

(Video) Më 7 Mars 1932 ka lindur shkrimtari i shquar Naum Prifti

By | February 26, 2019

NGUTUNI TA KAPNI ASHENSORIN – LIBRI I PËRKTHYER NGA SHKRIMTARI NAUM PRIFTI JU GARANTON TË QESHURA PËR TËRË VITIN

By | January 7, 2019

JEHONA E SKËNDERBEUT MATANË ATLANTIKUT – Nga Naum Prifti

By | November 12, 2018

NINULLA E DADOS – Poezi nga ROALD DAHL – Shqipëroi NAUM PRIFTI

By | September 26, 2018

PRIJËS DHE KËSHILLTAR – Tregim nga NAUM PRIFTI

By | September 14, 2018

PËRMENDORE – Për Adem Demaçin – Nga NAUM PRIFTI

By | September 1, 2018

Më 8 maj 2004 vdiq Tomor Zavalani, projektuesi i gjuhës ndërkombëtare me shenja “JET ERA GLYFS” – Nga NAUM PRIFTI

By | May 8, 2017

Intervista – Naum Prifti: Socializmi kishte tragjizmin dhe komizmin e tij (video)

By | March 18, 2017

Shqipëria: Kopshti shkëmbor i Evropës Juglindore – Studim nga Naum Prifti*

By | February 4, 2016

I paepuri Profesor Skënder Luarasi – Kujtime dhe refleksione nga NAUM PRIFTI

By | January 11, 2016

Mid’hat Frashëri, bibliografi më i përkushtuar shqiptar – Nga NAUM PRIFTI*

By | December 26, 2015

Vizita e Jakomonit – Tregim nga NAUM PRIFTI

By | December 18, 2015

Demokrat i anatemuar – Profesor Sefulla Malëshova – Esé nga NAUM PRIFTI

By | December 6, 2015

Pse ka mbetur Dielli pa u martuar? – Fabul nga NAUM PRIFTI

By | November 24, 2015

Zogu prej druri – Tregim nga NAUM PRIFTI

By | November 15, 2015

Kuteli, mjeshtër i fjalës shqipe – Kujtime dhe kritikë letrare nga NAUM PRIFTI

By | November 13, 2015

Lasgushi poet i bukurisë magjike – Kujtime nga NAUM PRIFTI

By | October 18, 2015

MË 22 KORRIK 2003 U NDA NGA JETA SHKRIMTARI I SHQUAR SOTIR ANDONI – Nga DALIP GRECA

By | July 23, 2015