VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Petro Zheji

Etimologjia e fjalës Toka! – Nga Afërdita Zaja

By | April 11, 2020

Më 16 tetor 1929 lindi Petro Zheji, përkthyes i shquar dhe gjuhëtar me erudicion

By | October 16, 2019

PRINDI – Esé nga Mustafa Xhepa

By | February 9, 2019

ZHAN VALZHANI – Esé nga Mustafa Xhepa

By | September 14, 2018

Një libër për fëmijën brenda nesh – ″Princi i Vogël″ mbush 75 vjeç

By | April 6, 2018

Dy vjet pa Petro Zhejin Nga Artur Zheji

By | March 16, 2017

Më 14 mars 2015 u nda nga jeta Petro Zheji, përkthyes i shquar, gjuhëtar me erudicion

By | March 14, 2017

Petro Zheji, shenjtori, mentori, i persekutuari i gjithë elitës shqiptare këtë çerekshekulli – Nga Elida Buçpapaj

By | June 18, 2016

Donika Omari i del zot Petro Zhejit: Logjikë ngelëse e atyre që njollosin kolosët tanë –

By | June 17, 2016

Servantes dhe Papa Françesku: Zilia, rrënja e të këqiave – përgojimet armët e qoftëlargut!

By | May 7, 2016

JETA E GALILEUT – Dramë nga BERTOLT BRECHT – Përktheu PETRO ZHEJI

By | March 7, 2016

Princi i vogël – Prozë nga ANTOINE DE SAINT EXUPÉRY – Përktheu PETRO ZHEJI

By | November 6, 2015

Fjalët e Lekë Tasit dhe Uran Kostrecit mbajtur në varrimin e Petro Zhejit

By | August 12, 2015