VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Rudolf Marku

Kujtesë: Si Rudolf Marku dërgoi një artikull me emër të rremë tek gazeta Bota Sot!

By | November 27, 2018

Çmimi “Kadare” 2017 në letërsi vjen me risi – Ndryshohet Juria e Çmimit “Kadare” 2017

By | April 15, 2017

E pyes Henri Çilin përse në jurinë e çmimit Kadare përfshihen Rudolf Marku dhe Diana Çuli, me Dosje të ish-Sigurimit Nga Elida Buçpapaj

By | April 8, 2017

Rudolf Marku vjedh analizat e Revistës Britanike !

By | December 8, 2015

Pleh nga Rudolf Marku – Nga EDISON YPI

By | December 3, 2015