VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: AT GJERGJ FISHTA

Fati historik i trajtimit të figurës së Fishtës është një paralele tjetër e trajtimit të fatit historik të kombit shqiptar – Nga Agron Isa Gjedia

By | May 9, 2020

Themeluesit e Akademisë Françeskane në Shqipni – Nga Fritz RADOVANI

By | January 14, 2020

2020 – VITI I AT GJERGJ FISHTËS – Pllakati nga Fritz RADOVANI (2019)

By | November 20, 2019

Simpozium shkencor për At Gjergj Fishtën pranë Kishës Katolike “Zoja e Shkodrës”, New York – Nga Keze Kozeta Zylo

By | November 6, 2019

LAHUTA E MALCIS PO SHTEGTON BOTËN – DY LAJME TË MIRA PËR AT GJERGJ FISHTËN NË KUADËR TË 148-VJETORIT TË DITËLINDJES SË TIJ -Nga Frank Shkreli

By | October 28, 2019

SHQYPNIS – Poezi nga AT GJERGJ FISHTA O.F.M. – Përgatiti për botim Fritz RADOVANI

By | October 23, 2019

JU LUTEM, MOS I PREKNI! RRANOJAT E HOMERIT SHQIPTAR… – Nga Fritz RADOVANI

By | October 21, 2019

GJERGJ FISHTA DHE KOMUNIZMI – Nga Frank Shkreli

By | October 12, 2019

1919 – 2019: 100 vjetori i Fjalimit të Gjergj Fishtës në Konferencën e Paqes në Paris (Teksti i plotë) – Përgatiti për botim Fritz RADOVANI

By | October 5, 2019

TELEGRAM NGA PARISI, AT GJERGJ FISHTA O.F.M. – Nga Fritz RADOVANI

By | September 16, 2019

PROF. PETRAQ KOLEVICA ASHT MENDJE E NDRITUN – Përgatiti Fritz RADOVANI

By | July 30, 2019

6 Janar 1940. SHKODER Rruga Badra, shtëpia nr. 42. – Nga Fritz RADOVANI

By | January 6, 2019

LAHUTA NUK KËNDON MË PËR SHQIPËRI DHE PËR SHQIPTARË! – Nga Frank Shkreli

By | December 10, 2018

MRIZI I ZANAVET* – Nga AT GJERGJ FISHTA O.F.M – Botimi i vitit 1941 – Parathanje nga At Viktor Volaj O.F.M.

By | December 2, 2018

LAHUTA E MALCIS – KANGA E DHETË “MEHMET ALI PASHA” – Nga AT GJERGJ FISHTA

By | October 30, 2018

DOKUMENTA TË AGIMIT TË LIRISË – Në vigjilje të 106-vjetorit të Pavarësisë Kombëtare- Nga Frank Shkreli

By | October 30, 2018

1922●AT GJERGJ FISHTA O.F.M., PROVINçIALIT AT PAL DODAJ… – Nga Fritz RADOVANI

By | October 22, 2018

At Gjon Shllaku kur mbronte Fishtën: Nuk e dorëzoi Shqipërinë

By | August 7, 2018

KUR DO T’I VIJË RADHA VLERËSIMIT HISTORIK TË AT GJERGJ FISHTËS, Z. KRYEMINISTËR? – Nga Frank Shkreli

By | June 29, 2018

NGA AT GJERGJ FISHTA: 28 NANDOR 1913 – Përgatiti për botim Fritz RADOVANI

By | June 28, 2018