VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Nexhmije Mehmetaj

NJË LIBËR PËR DIJEN, SHKOLLËN SHQIPE DHE KULTURËN KOMBËTARE Nga Nexhmije Mehmetaj

By | February 15, 2020

Në Shkollat Shqipe në Zvicër spikat dhimbje e solidariteti për Shqipërinë tonë të pikëlluar Nga Nexhmije Mehmetaj

By | December 7, 2019

Nis përsëri viti i ri shkollor për të mësuar gjuhën shqipe Nga Nexhmije Mehmetaj

By | September 15, 2019

E dhimbshme, kur shqiptari mohon vetveten – Nga NEXHMIJE MEHMETAJ

By | August 27, 2019

SEMINARI XV KOMBËTAR ME MËSUESIT/ET E GJUHËS SHQIPE DHE TË KULTURËS SHQIPTARE NË DIASPORË “PRIZRENI 2019”

By | July 28, 2019

LIDHJA E ARSIMTARËVE DHE PRINDËRVE SHQIPTARË «NAIM FRASHËRI « NË ZVICËR NË PËRFUNDIM TË VITIT SHKOLLOR – Nga Nexhmije Mehmetaj

By | June 10, 2019

Meditim për veprimtaren e palodhur të gjuhës shqipe, Nexhmije Mehmetaj – Nga Alfred Papuçiu

By | June 4, 2019

7 MARSI SI SHENJË KULTURORE NË EPOKËN E SOTME – Nga Nexhmije Mehmetaj

By | March 11, 2019

…FËMIJËT NË FESTËN E 17 SHKURTIT – Nga NEXHMIJE MEHMETAJ

By | February 20, 2019

RISI Një Portal pedagogjik i rëndësishëm për zhvillimin arsimor e kulturor në gjuhën shqipe – Nga NEXHMIJE MEHMETAJ

By | February 1, 2019

MËSIMDHËNIE – Përkrahja e gjuhës shqipe standarde në kuadër të shkollës së mësimit plotësues – Nga Nexhmije Mehmetaj

By | January 8, 2019

FESTIMI I 28 NËNTORIT NË KANTONIN JURA- ZVICËR …NË SYTË DHE NË ZEMRAT E FËMIJËVE SHQIPTARË – Nga Nexhmije Mehmetaj

By | December 4, 2018

Përdorimi i Kamishibait si mjet didaktik dhe integrues – Nga Nexhmije Mehmetaj, mësuese në Jura-Zvicër

By | October 23, 2018

Feja e shqiptarit është shqiptaria! – Nga NEXHMIJE MEHMETAJ

By | October 11, 2018

Përsëri së bashku për të mësuar gjuhën amtare shqipe – Nga NEXHMIJE MEHMETAJ

By | October 9, 2018

Organizimi dhe konceptimi i Seminarit XIV Mbarëkombëtar – Në udhët e pedagogjisë së shkollave shqipe jashtë atdheut – Nga Nexhmije Mehmetaj

By | August 6, 2018

SEMINARI XIV MBARËKOMBËTAR PËR MËSIMIN PLOTËSUES TË GJUHËS SHQIPE NË DIASPORË – Nga NEXHMIJE MEHMETAJ

By | July 24, 2018

Doli nga shtypi teksti i ri didaktik “Rreth përdorimit të dialektit dhe gjuhës standarde” i Prof Dr Basil Schader Nga Nexhmije Mehmetaj

By | June 1, 2018

LIDHJA E ARSIMTARËVE DHE PRINDËRVE SHQIPTARË «NAIM FRASHËRI» NË ZVICËR MBAJTI KUVENDIN ZGJEDHOR Nga Nexhmije Mehmetaj

By | May 23, 2018

“ ……Qëndroni gjithnjë të bashkuar!” …. Në sytë dhe në zemrat e fëmijëve shqiptarë – Nga Nexhmije Mehmetaj*

By | May 12, 2018

MËSIMDHËNIE – Ndërlidhja e shqipes me frëngjishten në një orë mësimore – Nga Nexhmije Mehmetaj*

By | April 29, 2018

Jehonë në Zvicër për piktorin e talentuar Samedin Asllani dhe ekspozitën e tij Nga Nexhmije Mehmetaj

By | April 18, 2018

Zvicër: Në ditën e 7 Marsit – Dita e Mësuesit LAPSH ”Naim Frashëri” organizoi manifestim Nga Nexhmije Mehmetaj

By | March 12, 2018

Intervistë me mësuesen e shqipes në Greqi Alma Hani – Nga Nexhmije Mehmetaj

By | March 2, 2018