VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: pyetje

Këndi i humorit: Dy policë në provimin e fizikës me gojë

By | April 24, 2019

Këndi i humorit: Një ditë Nastradini doli në predikatoren e xhamisë

By | April 29, 2018

R e f l e k s i v e – “ESE” MË TË SHKURTËR NUK KAM SHKRUAR NDONJËHERË…! – Nga SEJDI BERISHA

By | January 23, 2018

HOROSKOPI E MARTË 31 TETOR 2017

By | October 31, 2017

Këndi i humorit: Gjatë një provimi në Akademinë e Policisë, profesori e pyet një student

By | August 14, 2017

Dua Lipa për ‘New York Times’: Kam dëshirë ta bëj një këngë në gjuhën shqipe (Video)

By | June 20, 2017

Këndi i humorit: Një ditë Nastradini u ngjit në predikatore dhe, para se të fillojë predikimin, i pyeti besimtarët

By | March 29, 2017

Këndi i humorit: Një inspektor arsimi duke dashur të dinte sa kuptonin nxënësit

By | March 8, 2016

Këndi i humorit: Një ditë Zoti u takua me një gjerman, një italian dhe një shqiptar

By | March 4, 2016