VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: italian

Më 28 nëntor 1907 lindi shkrimtari i shquar italian Alberto Moravia

By | November 28, 2018

Këndi i humorit: Ishin Edi, kryeministri i Francës dhe i Italisë, dhe vajtën te Shën Pjetri

By | January 8, 2018

FOTO – Ja pajisja e dyshimtë që iu gjet italianit në portin e Durrësit, dyshohet se përdoret për përgjime

By | December 4, 2017

Këndi i humorit: Tre shokë: një italian, një shqiptar dhe një kinez bëjnë një garë rezistence

By | July 20, 2017

Nikolo Makiaveli, njeriu që ndau përfundimisht politikën nga morali

By | October 4, 2015