VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Teodor Keko

Më 2 shtator 1958 lindi Teodor Keko, shkrimtar, gazetar dhe politikan shqiptar

By | September 1, 2019

Dreka që hëngrëm bashkë me Teodor Kekon 1 orë përpara vdekjes! Nga STILIAN BUXHAKU

By | August 20, 2019

Më 22 gusht 2002 u nda nga jeta Teodor Keko, shkrimtar, publicist dhe politikan shqiptar

By | August 20, 2019

TË KAM DASHUR – Poezi nga TEODOR KEKO

By | August 20, 2019

PËRRALLË E TREGUAR ME ZË TË ULËT – Poezi nga TEODOR KEKO

By | August 20, 2019

Takimi i fundit me Teodor Kekon – Tregon Iliri, vëllai, Xhuli, e shoqja dhe Xhanfizeja, e jëma

By | August 20, 2017

Sot ditëlindja – Teodor Keko, i gjallë mes kujtimeve të miqve – Nga BEN ANDONI

By | September 3, 2016