VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: gjuhëtar

Më 16 tetor 1929 lindi Petro Zheji, përkthyes i shquar dhe gjuhëtar me erudicion

By | October 16, 2019

Më 30 gusht 2014 u nda nga jeta Shaban Demiraj, gjuhëtar, albanolog dhe akademik i njohur, kryetar i Akademisë së Shkencave të Shqipërisë

By | August 30, 2019

Më 12 nëntor 1930 lindi Besim Bokshi – gjuhëtar, akademik dhe shkrimtar shqiptar

By | November 12, 2018

Më 14 mars 1880 lindi Aleksandër Xhuvani, gjuhëtar dhe pedagog i shquar

By | March 14, 2017

Më 14 mars 2015 u nda nga jeta Petro Zheji, përkthyes i shquar, gjuhëtar me erudicion

By | March 14, 2017

Nelo Drizari, editor i Diellit, gazetari i parë shqiptar në Zërin e Amerikës – Nga DALIP GRECA

By | May 15, 2016