VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: rezoluta

Rezoluta për vëllezërit Bytyçi nuk i shqetëson figurat përgjegjëse në Serbi

By | October 23, 2019

Dhoma e Përfaqësuesve miraton rezolutë për ndriçimin e vrasjes së vëllezërve Bytyçi

By | October 23, 2019

Zvicra midis Trumpit dhe Kimit

By | January 21, 2018

Pse Donald Trumpi ka të drejtë për Jerusalemin – Nga Alan Dershowitz*

By | December 24, 2017

Miratohet Rezoluta: Pezullohet dialogu me Serbinë deri në lirimin e Haradinajt

By | March 9, 2017

Parlamenti Evropian miraton rezolutën për Shqipërinë

By | February 15, 2017

Kritika ndaj debatit dhe rezolutës së Kuvendit të Kosovës kundër dënimit të ish-komandantëve të UÇK-së

By | October 28, 2016

Izraeli shpreson që SHBA-të të bllokojnë rezolutën e Palestinës në OKB

By | March 22, 2016