VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: hoxha

Shqiptar lindesh, mysliman bëhesh! – Shkruan GANI MEHMETAJ

By | January 9, 2019

Si lindën fraksionet në parti dhe përplasjet mes Hoxhës e Xoxes, vdekja e Stalinit solli shumë ndryshime në Shqipëri

By | June 5, 2018

Këndi i humorit: Tre liderë fetarë (një rabin, një prift dhe një hoxhë) po diskutojnë se si i ndajnë me Zotin paratë e dhuruara

By | October 3, 2017

Rrëfimi i Enverit: Mehmeti mendoi vetëvrasjen pas fejesës së djalit me Silva Turdiun

By | March 8, 2017