VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: gjoksi

Këndi i humorit: Një mbrëmje, pas 45 vjetësh martese, një çift është në shtrat

By | June 24, 2019

Këndi i humorit: Një zonjë kthehet në shtëpi me buzët vesh më vesh pas vizitës që kishte bërë tek mjeku

By | October 10, 2017

Këndi i humorit: Një murgeshë dhe një prift po përshkonin Saharanë mbi një deve

By | October 1, 2017