VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: papagalli

Këndi i humorit: Po bisedojnë Papagalli dhe Polici

By | January 4, 2019

Këndi i humorit: Një magjistar punonte në një anije udhëtimi në Karaibe

By | April 11, 2018

Këndi i humorit: Një pirat i jep fund piraterisë dhe hyn në rrugën e drejtë

By | March 29, 2018