VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: plaku

Këndi i humorit: Një kopshtar i moshuar, çdo pranverë ndihmohej nga i biri për ta punuar kopshtin

By | August 4, 2019

Këndi i humorit: Një i moshuar shkoi tek prifti dhe e pyeti nëse do të dëgjonte rrëfimin e tij

By | December 28, 2018

Këndi i humorit: Nastradini me të birin po shkonin në një fshat tjetër

By | May 12, 2018

Këndi i humorit: – Xhaxha, je shumë sëmurë, edhe pak ditë jetë të kanë mbetur

By | May 4, 2018

Këndi i humorit: Një 92 vjeçar po ecën nëpër një park dhe sheh një bretkosë

By | April 15, 2018

Këndi i humorit: Dy pensionistë vendosën të jetojnë si të rinj për ca kohë

By | November 7, 2016

Këndi i humorit: Një plak shkon për t’u vizituar tek mjeku

By | October 16, 2016