VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Perëndia

Këndi i humorit: Një i moshuar shkoi tek prifti dhe e pyeti nëse do të dëgjonte rrëfimin e tij

By | December 28, 2018

Këndi i humorit: Një autobus i mbushur me njerëz të shëmtuar u përplas me një kamion

By | April 3, 2018

EDHE PERËNDITË NUK DINË Ç’TË MË THONË – Skicë nga THANI NAQO

By | March 8, 2017

Migjeni, përsiatje ekzistenciale – Nga MOIKOM ZEQO

By | August 8, 2016

SAMI REPISHTI — VEPRIMTAR I SHQUAR I TË DREJTAVE TË NJERIUT – Nga FRANK SHKRELI

By | July 20, 2015

3 POEZI DHE 3 PIKTURA TE PERIUDHES BLU TE PABLO PIKASOS – Përgatiti dhe përktheu FASLLI HALITI

By | July 2, 2015