VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: murgesha

Këndi i humorit: Një murgeshë po shkonte për në manastir, në shoqërinë e një prifti

By | October 29, 2017

Këndi i humorit: Një murgeshë dhe një prift po përshkonin Saharanë mbi një deve

By | October 1, 2017

Murgesha 89-vjeçare, dëshmitare e vuajtjeve gjatë regjimit komunist

By | April 1, 2017