VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Këshilli Kombëtar

Tribunali po heton një telefonatë të Karaxhiqit në Mal të Zi

By | May 7, 2019

Në prag proteste, Basha mbledh Këshillin Kombëtarë dhe kandidatët për deputetë. Çfarë pritet të ndodhë sot në PD

By | April 8, 2019

“Urrejtja etnike” në ceremoninë serbo-malazeze në Shkodër, Prokuroria përplaset me Antiterrorin

By | March 19, 2019

Përse duhen mirënjohje për organizatorët e referendumit në Luginën e Preshevës?

By | March 7, 2019

“Nesër Shqipëria para parlamentit”, Berisha: Këshilli Kombëtar vendosi rrëzimin e Kakistokracisë

By | February 20, 2019

Nga qeveria zvicerane kërkohet të favorizojë investimet për hidrocentralet

By | September 11, 2018

Shqiptarët dhe boshnjakët e Serbisë do të kërkojnë mbrojtje në Gjykatën Kushtetuese

By | July 20, 2018

Shqiptarët në Mal të Zi dënojnë ashpër djegien e flamujve tanë

By | April 16, 2016

Misioni Swisscoy zgjatet deri në fund të vitit 2017

By | April 8, 2016