VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Romë

Një Fotografi Historike

By | January 25, 2019

Gjermani: Paragjykime të mëdha ndaj myslimanëve dhe romëve

By | November 7, 2018

Serbia nuk lejon pjesëmarrjen e delegacionit kosovar në konferencën në Beograd

By | October 31, 2018

8 Prilli Dita e Romëve – Si „gjermanët“ ndryshojnë ngulimin më të madh të Europës

By | April 8, 2018

“Nuk ka një përputhje të ligjit me realitetin e minoriteteve etnike në Shqipëri”

By | October 23, 2017

Ndërron jetë këngëtarja e njohur Esma Rexhepova

By | December 11, 2016

Ish-studentja e “La Sapienza” sfidon politikën me një fermë dhish në Rubik

By | May 23, 2016

Romë: Rrëmbehet dhe përdhunohet gjatë gjithë natës vajza e avokatit shqiptar Vladimir Kosturi

By | May 12, 2016

Romët në Kosovë e fshehin etninë e tyre për të gjetur punë

By | April 8, 2016