VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Coronavirus

Seuli rimbylli përsëri me mijëra klube të natës, bare e diskoteka pasi shprthimit të dhjetëra infeksione të reja

By | May 9, 2020

Organizata Botërore e Shëndetësisë në Shqipëri apel: ‘Hiqni dorë, rrezikoheni nga infeksione të frymëmarrjes’

By | May 6, 2020

Vargje për koronavirusin Nga Kadri Fikaj e kthyer në këngë nga Nik Çarku dhe e recituar nga Desara Ndocaj

By | April 26, 2020

«Ende nuk mund të thuhet se kulmi ka kaluar»

By | April 14, 2020

Koronavirus, gjuhёn e pёrditshme, falna sot! Nga Romelda Bozhani

By | April 11, 2020

Reuters: Coronavirus ndan të dashuruarit, miqtë në zonat kufitare zvicerane-gjermane Nga John Miller

By | April 6, 2020

Zvicër: nga rreth 20 mijë raste me coronavirus, rreth 6 mijë janë shëruar !

By | April 3, 2020

Infermierja shtatzanë flet nga Fronti i Luftës në Huston, Teksas… – Nga Keze Kozeta Zylo

By | April 3, 2020

Carl Bildt: Kjo pandemi ishte e shmangshme – Të gjitha qeveritë duhet urgjentisht të…

By | April 3, 2020

Virusi dhe Zgjedhjet- Ku janë shtetet me të cilat kemi Traktate Miqësie? – Nga SHABAN MURATI

By | April 1, 2020

Reporterët Pa Kufij: Nëse shtypi kinez do ishte i lirë, Covid mund të mos ishte një pandemi

By | March 29, 2020

Aty ku ka shpresë e dashuri, ka edhe ardhmëri – Nga Florim Zeqa

By | March 18, 2020

Njeriu më i urryer i futbollit gjerman: Kam gati vaksinën kundër Koronavirusit

By | March 17, 2020

Medikamentet që kanë dhënë efekt kundër koronavirusit

By | March 11, 2020

Viktima e dytë në Zvicër nga koronavirus

By | March 8, 2020

Të dhënat e sotme të coronavirus në botë dhe Zvicër

By | March 2, 2020

Alarmi coronavirus, Italia ndalon dhjetëra ndeshje futbolli! Preket edhe liga profesioniste

By | February 22, 2020

Cilat janë tri shkencëtaret italiane që izoluan coronavirusin: “Netët nën mikroskop, pastaj shpërthimi prej gëzimit” Nga Margherita De Bac

By | February 4, 2020