VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Ibrahim Kodra

POEZIA E PIKTORIT IBRAHIM KODRA Përktheu dhe përgatiti Eda Agaj Zhiti

By | February 7, 2020

Një Fotografi Historike

By | January 25, 2019

Misteri Kodra (11) NËPËR VENDET KU SHKELI KËMBA IME – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 21, 2018

Misteri Kodra (10) BALADA E KOLEKSIONISTIT – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 20, 2018

Misteri Kodra (9) TOTEMI KODRIAN – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 19, 2018

Misteri Kodra (8) MINIATURA – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 18, 2018

Misteri Kodra (7) KODRA: KOSOVA ËSHTË NË AGIMIN E RI – KOSOVA: KODRA ËSHTË HARMONI KRIJUESE – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 17, 2018

Misteri Kodra (6) TOTEMI IM PËRKRAH TRINISË UNGARETI, MONTALE, KUAZIMODO – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 16, 2018

Misteri Kodra (4) PUTHJA E PËRJETSHME – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 14, 2018

Misteri Kodra (3) MALLI ËSHTË VETËM PIKTURË – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 13, 2018

Misteri Kodra (2) Shenja Kodriane – Nga XHEVAIR LLESHI

By | May 12, 2018

Misteri Kodra – Endje në jetën e Piktorit të Madh Ibrahim Kodra, Nderi i Kombit – Nga Xhevair Lleshi

By | May 11, 2018

Ibrahim Kodra nga Gazmend Freitag

By | April 23, 2018

PIKTORI I MADH KODRA DHE DJALOSHI YNË ATJON – Në ditën e lindjes, në 100 vjetor – Nga Eda & Visar Zhiti

By | April 22, 2018

PIKTORI KODRA EDHE POET – Dhjetë poezi nga i madhi Ibrahim Kodra Përkthyer e përgatitur nga Eda Agaj Zhiti

By | April 22, 2018

Më 22 prill 1918 lindi Ibrahim Kodra, piktor shqiptar me famë ndërkombëtare

By | April 22, 2018

Dokument – Testamenti origjinal i Ibrahim Kodrës nuk ka asnjë amanet për tu varrosur në Tiranë

By | February 10, 2016

Më 7 shkurt 2006 ndahej nga jeta Ibrahim Kodra, piktor shqiptar me famë botërore

By | February 7, 2016