VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: OSBE

Blerja e votave, çfarë thuhet në raportin e DASH-it

By | March 14, 2019

Organizatat ndërkombëtare për mbrojtjen e mediave i shkruajnë letër Edi Ramës

By | December 26, 2018

Ligji për shqipen, ambasadorja e OSBE: Gjuha, çështje e rëndësishme në një shtet shumetnik

By | April 14, 2018

OSBE: “Ku janë paditë? Ku janë dënimet e të korruptuarve?”

By | December 20, 2017

Hienat “Vorio-Epirote” në OSBE – Nga SHABAN MURATI

By | September 25, 2017

Ambasada amerikane, OSBE-ja kundërshtojnë “frikësimet politike” në Kosovë

By | May 23, 2017

Vëzhguesit ndërkombëtarë e kanë kritikuar referendumin në Turqi

By | April 17, 2017

MË 28 SHKURT 1998 FILLOI LUFTA E KOSOVËS

By | February 28, 2017

Gazetarët në Kosovë përballen me sulme, kërcënime e presione

By | February 14, 2017

OSBE: Ligji i hapjes së dosjeve nuk po zbatohet prej një viti e gjysmë

By | October 28, 2016

Tiranë: Gjendje e rëndë në burgje, dhunë dhe mbipopullim

By | October 5, 2016

Autocensura në median shqiptare

By | November 20, 2015

Është koha për të dhënë shpjegim publik dhe ligjor Nga Romeo Gurakuqi

By | September 20, 2015

OSBE takim në Vjenë në mbrojtje të gazetareve femra qe ushtrojnë gazetarinë dixhitale

By | September 20, 2015

OSBE takim në Vjenë në mbrojtje të gazetareve femra qe ushtrojnë gazetarinë dixhitale

By | September 20, 2015

Qeveria përgatit largimin e OSBE nga Shqipëria

By | September 19, 2015

Blog Të menderosurve iu del i panevojshëm OSBE-ja Nga Arben Kallamata

By | September 16, 2015

Thirrje e turpëshme e servitorëve të regjimit të vjetër për largimin e Misionit të OSBE nga Shqipëria Nga Romeo Gurakuqi

By | September 15, 2015

Raporti sekret i OSBE: Ja lidhjet kriminale të Ramës, Metës dhe Berishës

By | September 11, 2015

OSBE: hapja e dosjeve të Sigurimit të Shtetit – pritet edhe ligji për lustracionin (video)

By | September 9, 2015