VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: AVNI DELVINA

Albumi i Piktorit – Avni Delvina: Grafikë nga cikli “UFO në Tiranë”

By | March 22, 2019

Albumi i Piktorit – Avni Delvina: Grafikë nga cikli “Po vjen Fallxhori”

By | March 21, 2019

Albumi i Piktorit – Avni Delvina: Një peizazh nga lugina e Valbonës

By | March 18, 2019

Avni Delvina: “Vendet më të nxehta të Ferrit iu janë rezervuar atyre që në momente të një krize të madhe morale qëndrojne neutralë”

By | March 7, 2019

Albumi i Piktorit – AVNI DELVINA – Grafikë nga cikli “KUJDES SPIUNET”

By | March 7, 2019

Ekspozita “The Donald”, piktori shqiptar i frymëzuar nga presidenti Trump

By | February 25, 2019

Ekspozita “The Donald” dhe piktori shqiptar Avni Delvina

By | February 24, 2019

(Viceo) Një ekspozitë e Avni Delvinës për Trump-in, si indinjatë për kundërvënien e orkestruar ndaj tij Nga Anila Dedaj

By | February 21, 2019

Ekspozita/ Piktori Avni Delvina sjell në 46 tablo Donald Trump-in Nga Valeria Dedaj

By | February 18, 2019

46 grafikat e Avni Delvinës të ekspozuara bashkë te Muzeu Kombëtar

By | February 17, 2019

Sot më 17 shkurt hapet në Tiranë ekspozita “The Donald” e piktorit të shquar Avni Delvina

By | February 15, 2019

Albumi i Piktorit – AVNI DELVINA: Një grafikë në shenjë mirënjohje për shqiptarin dhe patriotin Ramush Haradinaj

By | January 16, 2019

Avni Delvina: Lotet dhe emocionet e Genc Sejkos ne proteste, me kujtuan lotet e mi te 29 viteve me pare ne Brindisi ne korrik 1990

By | December 30, 2018

Albumi i Piktorit – Avni Delvina: Valixhet

By | December 26, 2018

Piktori i njohur Avni Delvina godet me grafikën e tij: “Grafike nga cikli “Nba Veza” – Studentët ia hoqën maskën shtypit dhe mediave

By | December 22, 2018

Albumi i Piktorit – Avni Delvina: Vox populi, vox Dei! Të gjithë në bulevard!

By | December 21, 2018

Albumi i Piktorit – Nga Avni Delvina: ….ne po na varrosin së bashku me Teatrin… por do të vijë një ditë…

By | November 4, 2018

Albumi i Piktorit – Avni Delvina: Grafikë nga cikli “Pirrua i ministrisë së brendshme dhe tjegulla në çaçkë të kokës”

By | October 29, 2018

Albumi i Piktorit – Avni Delvina: Një profet në ministri dhe Lutja jonë!

By | October 29, 2018