VOAL

VOAL

Tag Archive: BESIM NDREGJONI

KREMTIMI I 80 VJETORIT TE KONGRESIT TË PËRMETIT, SHKELJE FLAGRANTE E KUSHTETUTËS DHE FYERJE  KOMBËTARE NDAJ FLAMURIT KOMBËTAR NDAJ FAMILJEVE TË PËRNDJEKURVE!

May 25, 2024
Send this to a friend