VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: gomar

Këndi i humorit – Nastradini: Gomari im nuk dinte të zbriste në tokë

By | April 11, 2020

Reagim i ashpër nga Kosova: Rama po bëhet tradhtar

By | January 13, 2019

Këndi i humorit: Po bisedojnë Papagalli dhe Polici

By | January 4, 2019

Këndi i humorit: Nastradini me të birin po shkonin në një fshat tjetër

By | May 12, 2018

KOKA IME VËRSHOI DREJT QIELLIT – Cikël poetik nga JAMES TATE – Përktheu: SKËNDER BUÇPAPAJ

By | July 18, 2015